Sim only met onbeperkt internet?

Abonnementen in de vorm een sim only worden steeds populairder onder mensen. Natuurlijk is het best wel heel erg tof om een nieuw model mobiel te hebben, maar is het ook noodzakelijk? Dat niet in sommige gevallen. Als je nog een jaartje met je huidige telefoon wilt doen, dan kan het best voordelig zijn om te switchen naar de een sim only. De abonnementen zijn stukken goedkoper dan ‘reguliere’ abonnementen vaak zijn. Dit komt doordat je niet hoeft te betalen voor de telefoon. Je betaald alleen voor de belminuten in de bundel en het internet. Stuk voordeliger dus.

Veel internet

sim only kaartSmartphone gebruikers maken steeds meer gebruik van het internet op hun smartphone. Zo vreemd is dat natuurlijk ook helemaal niet. Een smartphone heeft vele functies beschikbaar en vele daarvan gebruiken internet. Maak je veel gebruik van het internet, neem dan een sim only onbeperkt internet abonnement waarbij je jezelf geen zorgen hoeft te maken over de verbruikte data. Je kunt gewoon op het internet surfen, video’s bekijken en andere zaken uitvoeren met onbeperkt data. Dat is natuurlijk wel een prettig idee. Maar ook kun je natuurlijk kijken naar andere providers die veel een databundels hebben, maar waarbij je gewoon veel afsluit. Ook zijn er apps beschikbaar op de meeste platformen waarmee je gemakkelijk het dataverbruik op je smartphone kunt monitoren. En op basis daarvan eventueel je gebruik wat aanpassen.

Toch een nieuwe telefoon?

Als je toch liever een nieuw model telefoon hebt, of je oude is defect, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een regulier abonnement waar je dus een telefoon bij krijgt. Ook kun je de keuze maken om toch je sim only af te sluiten, maar dan met een losse telefoon. Je hebt dan de voordelen van beide werelden. Wel is het zo dat dit soms een klein nadeel kan zijn, een nieuwe losse telefoon is namelijk redelijk prijzig. Het totale bedrag moet in 1 keer betaald worden. Als je het geld hebt kan het dan ook zeker een interessante optie zijn, anders is het wellicht een beter idee om naar een tweedehands toestel te kijken. Daar hoeft natuurlijk ook helemaal niets mis mee te zijn.